Om Elcom

Vi skaper tillit og trygghet gjennom kompetanse og kvalitet.

Vi er Elcom!

Elcom er en allsidig elektrobedrift med hovedkontor i kystbyen Rørvik. Siden 1998 har vi etablert oss som en stabil, trygg og langsiktig aktør i elektrobransjen. På veien har vi opparbeidet oss erfaring og kompetanse innen et bredt fagområde og produktspekter.

Våre om lag 50 ansatte jobber hver eneste dag for å skape tillit og trygghet hos våre kunder.

I Elcom liker vi å kombinere det tradisjonelle med det nyskapende. Vi jobber for å ligge langt fremme i den teknologiske utviklingen og samtidig tilby hele spekteret av tradisjonelle elektrikertjenester. Dette gjenspeiles i vår kompetanse innen spesialistområder som maritim elektro, automasjon, EKOM og grønn energi.

En del av NTE Elektro
I 2022 kjøpte NTE Elektro opp 60 % av Elcom, og fra 1.januar 2023 seiler vi under samme flagg. For deg som kunde betyr det at du har tilgang til 260 elektrikere med bred erfaring innen elektriske installasjoner og spesialkompetanse innen maritim elektro, elektrisk kommunikasjon, industriautomasjon, bygg-elektro, elkontroll, termografering og varmepumper både for næringsliv og privatkunder.

Allsidig elektrobedrift

Når du velger oss som din elektriker eller elektropartner, kan du forvente godt utført arbeid og et ønske om å yte best mulig service. På samme måte som vi tar vare på våre egne, skal vi ta vare på deg som kunde.